More

  Solstad sanker inn flere kontrakter

  Sikret seg kontrakter fra Nordsjøen til Papa New Guinea.

  Solstad Offshore har signert flere ulike kontrakter med ulike klienter, skriver de i en pressemelding fredag. Technip FMC har valgt å forlenge en rammeavtale med Solstad, for pløying/ trenching i Nordsjøen med ett år. Som en del av denne avtalen skal selskapet benytte ankerhåndteringsfartøyet Normand Ranger for minimum 80 dager, med mulighet for forlengelse. Fartøyet vil starte med arbeidet i løpet av april 2020.

  Mer arbeid i Nordsjøen

  Også på britisk side blir det mer arbeid for Solstad. Her har rederiet blitt tildelt kontrakt med Repsol Sinopec Resources UK Limited for å benytte seg av konstruksjonsfartøyet Normand Jarl. Denne kontrakten har en varighet på 105 dager, og kontrakten starter opp i mai 2020. Repsol skal benytte fartøyet til vedlikehold og modifikasjoner i Nordsjøen.

  Image result for normand baltic"
  Normand Baltic får arbeid i New Zealand og Papa New Guinea.(Foto:Solstad)

  Konstruksjonsfartøyene Normand Baltic og Normand Australis får 60 dagers arbeid i New Zealand og Papa New Guinea. Kontraktene vil starte opp allerede i januar 2020.

  Ankerhåndtering i Brasil

  I Brasil har Solstad sikret en 6 måneders kontrakt for med et større oljeselskap. Selskapet skal benytte et av de større ankerhåndteringsfartøyene i Solstad sin flåte. Kontrakten starter opp allerede i 2019. Tidligere i høst skrev Shipping24 at Equinor fornyet kontraktene til Far Scotsman og Sea Brasil,begge PSV fartøy.

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...