More

  "Magne Viking" aktuell i kommende Hollywood-film

  Ankerhåndteringsfartøyet blir vist i traileren til storfilmen "Tenet" som har premiere i 2020.

  Ankerhåndteringfartøyet Magne Viking blir å se i den kommende Hollywood-filmen «Tenet». Traileren for «Tenet» som ble sluppet før helgen, viser flere klipp fra Magne Viking. Filmen er regissert av britiske Christopher Nolan, og skal ha et budsjett på nærmere 2 milliarder norske kroner. I følge Warner Bros Studio skal filmen ha premiere 17.juli 2020. Magne Viking er registrert i Norsk ordinært skipsregister (NOR) og eies av Viking Supply Ships A/S. Selskapet kontrolleres av nordmannen Christen Sveaas, gjennom sitt selskap Kistefos A/S.

  Les også: Nytt tilskudd til Kystvakten

  Innspilt i Norge og Danmark

  Innspillingen av «Tenet» har foregått i syv forskjellig land, deriblant Norge. Forsidebildet fra filmens trailer er hentet fra operahuset i Oslo . Innspillingen av scenene på Magne Viking, skal etter det Shipping24 erfarer, være gjort i Danmark i begynnelsen av september. I følge flere danske medier skal det ha vært stor aktivitet ved vindmølleparken Rødsand 2, sør for Lolland. På rollelisten til «Tenet» finner vi blant andre John David Washington,Elizabeth Debicki og Robert Pattinson. Sistnevnte er kjent fra Harry Potter og Twilight-serien.

  Les også: Solstad sanker inn flere kontrakter

  Se traileren fra den kommende storfilmen «Tenet». (Warner Bros Pictures)

  På spotmarkedet

  Viking Supply Ships ble etablert i 1973 av Bendt Rasmussen fra Kristiansand. Fortsatt har rederiet kontor i byen, men hovedkontoret ligger nå i Stenungsund i Sverige. Viking Supply Ships har satset hardt på skip som kan takle barske forhold, og rederiet eier i dag fire ankerhånteringsfartøy med høy isklasse. Magne Viking er for tiden på spotmarkedet, og ligger torsdag til kai i Montrose,Skotland.

  Viking Supply Ships A/S har ikke besvart Shipping24s henvendelse i denne saken.

  Les også: Ny trosse kan redde liv

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...