More
  fjellkassen.no

  To personer i Sjøforsvaret testes for koronavirus

  Sjøforsvaret undersøker nå om personell ombord på kystvaktfartøyet KV Nordkapp og korvetten KNM Skjold kan ha vært utsatt for koronasmitte.

  Personellet har ingen symptomer på sykdom, men det mistenkes at de kan ha vært i kontakt med smittede personer, skriver Sjøforsvaret i en pressemelding. Inntil prøveresultatene foreligger, vil de to personene dette gjelder bli holdt isolert fra resten av fartøysbesetningen, mens fartøyene fortsetter sin seilas som planlagt.

  fjellkassen.no

  –Sjøforsvaret har ikke registrert smittede blant våre ansatte. For å opprettholde dette, har Sjøforsvaret innført en rekke smittebegrensende tiltak ved våre enheter og avdelinger. Det reageres raskt ved mistanke om mulig smitte, sier kommandørkaptein Torill Herland, kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret.

  Etter et kort opphold, er KV Nordkapp nå tilbake på patrulje utenfor norskekysten, mens KNM Skjold opprettholder sin deltagelse på øvelse Cold Respons som planlagt.

  fjellkassen.no

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...