More
  fjellkassen.no

  Stena Line stenger passasjertrafikken til Danmark og Polen

  I en pressemelding søndag, melder Stena Line at de vil stenge ned sin passasjertrafikk til og fra Danmark og Polen inntil videre. Når passasjertrafikken stenges, vil danske, polske og svenske borgere få tillatelse til å reise med fergene tilbake til sine respektive hjemland i løpet av 72 timer.

  fjellkassen.no

  Forandringene berører følgende linjer:

  Oslo-Frederikshavn: Fra og med lørdag 14 mars stenger Stena Line linjen Oslo-Frederikshavn inntil videre. Stena Saga som trafikkerer linjen kommer til å ligge stille i Oslo inntil videre.

  Göteborg-Frederikshavn: Fra og med lørdag 14 mars klokken 12.00 stenger Stena Line passasjertrafikken mellom Göteborg og Frederikshavn. Linjen kommer inntil videre å fortsette å trafikkere sin tidtabell med fergene Stena Danica og Stena Jutlandica, men kun transportere frakt om bord.

  Halmstad-Grenå: Fra og med lørdag 14 mars klokken 12.00 stenger Stena Line passasjertrafikken mellom Halmstad og Grenå. Linjen kommer inntil videre å fortsette å trafikkere i henhold til rutetabell med fergen Stena Nautica, men vil kun frakte gods.

  Karlskrona-Gdynia: Fra og med midnatt mellom lørdag 14 mars og søndag 15 mars stenger Stena Line passasjertrafikken mellom Karlskrona og Gdynia. Linjen kommer inntil videre å fortsette å følge rutetabellen de tre fergene Stena Vision, Stena Spirit og Stena Baltica men vil også i dette tilfellet kun ha gods ombord.

  fjellkassen.no

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...