More
  fjellkassen.no

  Elin blir kaptein på Røkkes «REV»

  Kjell Inge Røkke måtte til Vestlandet for å finne kapteinen på sitt nyeste forskningsskip.

  REV Ocean melder mandag at de har ansatt Elin Signe Askvik som kaptein for det 182,9 meter lange toppmoderne forsknings og ekspedisjonsfartøyet «REV». Elin kommer fra Swire Seabed AS hvor hun tilbrakte mer enn ni år på ulike ROV-oppdrag, AUV-operasjoner og bergningsoperasjoner. Hun har erfaring som inkluderer oppdrag i avsidesliggende områder og områder med høy risiko for pirater.

  fjellkassen.no

  -Vi er stolte av å ønske Elin velkommen til teamet vårt. Mottoet vårt er å jobbe med de beste. Ettersom fartøyet utstyres med det nyeste innen vitenskap og forskningsteknologi, tar Elin med seg lang erfaring med kritiske tester og forberedelser for sjøprøver og vår jomfrutur i 2021, sier CEO i Rev Ocean, Nina Jensen.

  Sjekk ut Shipping24 Premium i dag

  Fra Osterfjorden

  Elin er opprinnelig fra Askvik i Osterfjorden nord for Bergen. Hun startet sin karriere på forskjellige lasteskip, og ble senere ansatt i Hurtigruten der hun fikk utforske deler av den arktiske regionen, for så å flytte til Offshore Construction, hvor hun har jobbet de siste 10 årene. I tillegg til sin kapasitet som maritim offiser, har hun også flere styreverv, inkludert Oster Shipping.

  Et privilegium

  -Havet er mitt favorittsted – både å være på det, eller ved det. Etter 20 år med arbeid på sjøen, har jeg blitt mer og mer ivrig etter å jobbe for havet. Å ha en glødende lidenskap for undervannsleting og også for å heve fokuset på det miljøet, passer det perfekt å bli med i REV Ocean. REV-teamet vil ha en stemme som vil nå verden, og det vil være et privilegium å bruke denne stemmen for å redde havene, avslutter Elin.

  Støtt Shipping24 med en «kaffe» – Vippsnr: 597227

  fjellkassen.no

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...