More
  fjellkassen.no

  Bytter ut passasjerer med cargo

  Color Line setter inn M/S SuperSpeed 1 mellom Kristiansand og Hirtshals fra fredag 27. mars, skriver Color Line i en pressemelding. Skipet ble tatt ut av ordinær rute mandag 16. mars som konsekvens av myndighetenes tiltak for å håndtere coronaviruset COVID-19. I perioden 16. til 27. mars skulle M/S SuperSpeed 1 opprinnelig ha gjennomgått en planlagt dokking i Danmark, men har grunnet korona-utbruddet ligget til kai i Kristiansand.

  fjellkassen.no

  Les også: Se ferdigstillingen av Color Hybrid

  Color Line setter nå inn M/S SuperSpeed 1 som et rent cargo skip på ettermiddagsavgangen fra Kristiansand i henhold til den ordinære ruteplanen. – Myndighetene i Europa gjør unntak i innreise- og karantenereglene for transport av gods, derfor har vi valgt å opprettholde det viktige frakttilbudet mellom Norge, Tyskland og Danmark, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

  Tilbudet består av ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier som betjener ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte, samt at M/S SuperSpeed 2 går i sin ordinære rute med godstrafikk mellom Larvik og Hirtshals, og fra fredag 27. mars M/S SuperSpeed 1 med godstrafikk fra Kristiansand.

  fjellkassen.no

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...