More
  fjellkassen.no

  Metizoft AS sikret kontrakt med Havila

  Havila Shipping ASA har valgt den lokale aktøren Metizoft AS for å gjennomføre IHM-inspeksjoner og oppdatering av IHM for sine fartøy.

  fjellkassen.no

  I disse korona-tider er det veldig gledelig for Metizoft å kunne inngå en slik kontrakt med sin «nabo» på Mjølstadneset, melder Havila Shipping i en pressemelding.

  – Fra 31. des. 2020 må alle fartøy som anløper EU-hamn ha en oppdatert og vedlikeholdt IHM på plass. Vi har vurdert markedet og vi mener at det er Metizoft som har den beste løsningen. Di er også den leverandøren som har holdt på lengst med dette. Ved å bruke dem på vedlikehold av IHM kan mannskapet om bord på våre fartøy ha fokus på båtdrift, i visshet om at regelverket er ivaretatt til en hver tid. Vi ser ellers verdien av at Metizoft ligger «rett over gata». Da er veien kort for begge om det skulle være noe å diskutere, -sier Sveinung Gjelseth, teknisk inpsektør i Havila Shipping.

  fjellkassen.no

  Her er Island Offshore sin nye kraftplugg

  Under en høytidelig seremoni ved Vard Langsten, ble Island Victory av Gudmor Ingunn Ulstein Botnen. -Vi har opplevd...

  Prosafe kvitter seg med rigg

  Prosafe oppdaterer markedet mandag morgen, og kan melde om en flåteutnyttelse i fjerde kvartal på knappe 23 prosent, mot 63 prosent...

  "West Mira" mistet livbåt i uvær

  Boreriggen "West Mira" ble lørdag truffet av en bølge som medførte at en av riggens livbåter løsnet og falt i sjøen,...