More

  Personvern

  I likhet med de fleste nettsteder i dag bruker også Shipping24.no informasjonskapsler såkalte «cookies» . Dette gjør at vi kan analysere bruksmønsteret til våre lesere, og gjør at vi kan levere innhold og saker som er mest mulig aktuelt.

  Google Analytic

  Google Analytics er en tjeneste leverert av Google Inc. Google Analytic bruker informasjonkapsler for å analysere bruken av et nettsted, og samler inn data om brukeren feks demografi, nettleser, og hvilken type enhet som blir brukt.

  IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.

  Shipping24.no bruker denne statistikken for å kunne tilpasse oss lesergruppen etter hvilke innhold og saker som blir lest. All data blir lagret på Google Inc sine servere i USA. Ønsker du å lese mer om hvordan Google Inc behandler data fra informasjonskapser kan du gjøre det her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

  Kontakt

  Har du spørsmål knyttet til personvern kan du sende en e-post til post@shipping24.no